DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

En çok tercih edilen marka ATİKER sıralı sistem LPG DONANMA OTOGAZ SİSTEMLERİNDE

Donanma Otogaz Sistemleri Yeni Sanayi sitesinde müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Sıralı sistem LPG montajı yapmaya karar vermiş müşterilerimizin araçlarını Montaj yapan ustalarımız gerekli eğitimleri alıp en kaliteli montajı yapabilecek beceriye sahiptir diyen Donanma Otogaz Sistemleri İşletmecileri Ahmet Duymuş ve Emre Mutlu “ Montajını yaptığımız tüm ürünler 1 yıl garantilidir. Benzine oranla çok ciddi miktarlarda yakıt tasarrufu elde edilmektedir. Sıralı otogaz sisteminde 4.5.6.8 Silindirli araçlarda benzine göre bire bir aynı performansı elde edebilmekteyiz. Montaj sonrası servis konusunda en hızlı ve garantili bir şekilde sorunu çözümleyecek bilgi ve ekipmana sahip olan firmamız periyodik bakım ve kontrollerde de  gereken hassasiyeti göstermekteyiz” dediler.

KALİTELİ VE EKONOMİK HİZMET

Ahmet Duymuş ve Emre Mutlu “Kaliteli ve ekonomik LPG otogaz dönüşümü  konusunda yüzlerce memnun müşterimiz arasına girmek için yapmanız gereken bizi aramak ve aracınıza en uygun otogaz sistemini belirlemek. Kredi kartına 9 taksit kampanyaları ile kısa zamanda kendini amorti eden otogaz sistemleri tüm dünyanın tercihidir. LPG, egzoz emisyon %100 müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket eden firmamızın en büyük reklamı memnun kalan müşterilerimizin çevresine tasfiyesidir. Bir aracın otogaz LPG dönüşümünü yaparken aracı her hangi bir sorundan dolayı bize gelmemesi için elimizden geleni yapmaktayız. Tüm bu hassasiyetimize rağmen bir araç garanti kapsamında olsun veya garantisi bitmiş olsun servisimizi ziyaret ettiğinde sorunları güler yüzlü servis elemanlarımız tarafından en kısa sürede çözümlenir” dediler.

ARAÇLARINIZ TİTİZ VE HIZLI ŞEKİLDE YAPILMAKTADIR

Donanma Otogaz Sistemlerine otogaz montajı için bırakılan veya bir arızadan dolayı bizi ziyaret eden araç sahipleri bekletilmeden, en hızlı şekilde işlemleri yapılır. Zaman hepimiz için en kıymetli değerdir. Bunun yanında işimizi hızlı yaparken kalite ve titizliğimizden de ödün vermeden çalışırız diyen Ahmet Duymuş. ‘Her şey zamanında’ ilkesiyle hatasız hizmet verebilmek hedefimizdir. dedi. Donanma Otogaz Sistemlerinde Konusunda uzman montaj ekibi ile otogaz dönüşüm montajı yapılmaktadır. Tecrübeleri ve gelişmeleri takip eden anlayışlarıyla en iyi hizmeti vermektir. En kaliteli ürünü, en kaliteli işçilikle birleştirerek en uygun fiyatlarla sunmak hedeflerimizdendir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.