DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi yönetiminden HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi yönetiminden

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

İlçemizin en aktif derneklerinden olan  Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Başkanı Safet Çelik ve Yönetimi  Gölcük kaymakamı Mustafa Irmak’a ve Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Görevinde başarılar dilediler

İlçemizde geçtiğimiz ay göreve başlayan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. kaymakam Irmak’a son olarak Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Başkanı Safet Çelik, “Otantik Müzik Grubu Sorumlusu Hayrettin Gök, Halkla  İlişkiler Sorumlusu Recep Koçak, Bayanlar Sorumlusu Hilmiye Gövez, Folklor Sorumlusu Fahri Güneş   hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dilediler. Gerçekleştirilen ziyarette Dernek Başkanı Safet Çelik dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Irmak, “Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Dernekler ve sivil toplum kuruluşları olarak devletler arası kültürümüzü yaşatmak ve barışı sağlamak için kurulmuş olan gönüllü kuruluşlardır. Bizde kurumumuz olarak sizlere bu konuda gerekli desteği veriyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi. Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Saffet Çelik ve yönetimi Kayamakam Irmak’ın ardından Kaymakamlık Yazı İşlerinin başarılı Müdürü Lütfü Yılmaz’a da ziyarette bulundu.

Çelik “ Gölcük için önemli bir değersiniz”

Lütfü Yılmaz’ı ziyaret esnasında Başkan Çelik şunları dile getirdi. “Derneğimizin kuruluş aşamasından bu yana bizlere her türlü desteği vererek hem devlet adamlığınızı hem de Gölcük’ ne kadar çok sevdiğinizi bizlere yaşatarak hissettirdiniz, tüm samimiyetim ile söylüyorum ki Gölcük için önemli bir değersiniz” şeklinde düşüncelerini dile getirdi. Yılmaz ise Çelik ve yönetiminin ziyaretinden  ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları ifade etti.

Yılmaz “Her derneğimiz bizim için önemli”

“Gölcük’te sosyal ve kültürel zenginlik oluşmasına katkı sağlayan her dernek bizler için son derece önemli. Sizler de Gölcük’te ki yaşayan insanların sosyal ve kültürel zenginliklerini ortaya çıkartıyorsunuz, üzerinizde ki sorumluluklarınız ağır ve bizler de elimizden geldiğince sizlere her konu da destek vermekten son derece mutlu oluyoruz, bu vesile ile ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum”dedi.

Görevinde başarılar dileyerek Dernek Çalışmaları hakkında bilgi verdi

Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Yönetiminin bir diğer ziyareti Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu’na oldu.  Bu ziyarete de Başkan Safet Çelik’e Müzik Grubu Sorumlusu Hayrettin Gök ve halkla İlişkiler Sorumlusu Recep Koçak işlik etti. Gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Çelik Ormancıoğlu’na görevinde başarılar dileyerek Dernek Çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ormancıoğlu, “ Belediye olarak  derneğinizin çalışmalarını uzun zamandır takip ediyoruz”

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, “  Belediye olarak  derneğinizin çalışmalarını uzun zamandır takip ediyoruz. Bizlerde belediye yetkilileri olarak dernek faaliyetlerinizde her zaman katkılar verdik vermeye devam edeceğiz. Bundan sonraki faaliyetlerinizde başarılar dileriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.