DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Vekili Cemil Çakmak 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTACAK

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Vekili Cemil Çakmak 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTACAK

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Vekili Cemil Çakmak, 14 Temmuz 2019 Pazar günü dernek binalarında tüm şehitlerimiz ve 15 Temmuz Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okunacağını söyledi.

14 Temmuz Pazar günü dernek binasında okutulacak

Başkan Vekili Çakmak, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine kurşun sıkan hainlere kendilerini siper ederek, hayatını kaybeden 15 Temmuz Şehitlerimiz ve bütün Şehitlerimiz için 14 Temmuz tarihinde vatanımızın bağımsızlığı, mevlid-i şerif okunacağını belirtti. Dernek Başkan Vekili Cemil Çakmak, ‘’Gözü ülkemizi Anadolu’nun Türk vatanı olduğu ilk günden bu yana ülkemiz üzerinde gözü olan düşmanlar, tarih boyunca bu toprakları almaya çalışmış, fakat hiçbir zaman bu emellerine ulaşamamışlardır. Bu toprakların Türk yurdu kalması adına binlerce şehit verdik, gerekirse vermeye de devam ederiz” dedi.

Çakmak “Onların hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz”

Sözlerine devam eden Başkan Vekili Çakmak, “Ülkemizde gözü olanlar, Çanakkale’de ilk yenilgiyi aldıktan sonra masada kazanmış gözükseler dahi, Kurtuluş Savaşı sonrasında bağımsızlığımızı kazanmamızla birlikte bu topraklara gelemeyeceklerini anladılar. Buna rağmen ellerinde oyuncak bildikleri örgütlerle ülkemize zarar vermeye çalıştılar. Vatanımızın Türk yurdu kalmasında şehitlerimizin, gazilerimizin çok büyük bir payı var. Onların hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Onların emaneti olan vatanımıza her zaman sahip çıkacağız” dedi.

“Tüm hemşerilerimizi, vatandaşlarımızı yapacağımız mevlid’e davet ediyoruz”

Başkan Vekili Çakmak, sözlerinin sonunda “Bağımsızlık savaşlarında, terör olaylarında ve en son olarak 15 Temmuz’da vatan müdafaası için şehit olmuş güvenlik güçlerimiz, askerimiz, polisimizin ruhu için 14 Temmuz Pazar günü dernek binasında, öğle namazından sonra mevlit okutacağız. Tüm hemşerilerimizi, vatandaşlarımızı yapacağımız mevlid’e davet ediyoruz. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Her birinin mekanı cennet olsun. Biz onlara her zaman minnettarız. Onların sayesinde bu toprak parçasını vatan bildik ve üzerinde huzurla yaşıyoruz” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.