DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Rotary’de görev değişimi

Gölcük Rotary’de görev değişimi

Gölcük Rotaract, Gölcük Interact ve Gölcük Rotary Kulüpleri’nde başkanlık devir teslim töreni dün akşam Başiskele sahilde bulunan Wellborn Otel’de gerçekleştirildi.

Devir teslim törenine Guvernörler Nezih Bayındır, Hasan Akbayrak, geçmiş dönem Guvernör Kaan Kabaoğlu, gelecek dönem Guvernör Gaye Binark, Guvernör Yardımcıları Bülent Kaya, Hakan Tanta ve çok sayıda üye katıldı.

Gerçekleşen törende Gölcük Rotary Kulübü Başkanı Ümit Tören görevi Işıl Altun’a, Gölcük Rotaract Kulübü Başkanı Umur Alkan Akbacak görevini Onur Sarıca’ya, Gölcük Interact’ta ise Öykü Altun görevini Abdullah Yalçın’a teslim etti.

‘Ailece ellerimizin uzanabildiği yerlere dokunduk’

Gölcük Rotary Kulübü Başkanlığını devreden Ümit Tören, şunları dile getirdi:  “İlham kaynağı olalım diye başladığımız 2018-2019 dönemimizi Rotary birleştirir diyerek bu akşam Işıl ve yönetim kuruluna devrediyoruz. Kulüp başkanlığı süreli bir seyahatti. Aslolan önce büyük bir aile olmaktı. Ailece ellerimizin uzanabildiği yerlere dokunduk. Bir aile kendi içinde dayanışırsa güçlü olur. Bu bazen bir ekmeğin yarısı, bazen yüzdeki bir tebessümdür. Ya da sadece o anı paylaşmaktır. İşte Rotary tam olarak budur” dedi.

Altun, ‘Kulübümü her zaman iyi temsil etmeye çalışacağım’

Gölcük Rotary Kulübü Başkanlığını devralan Işıl Altun ise, “Çeyrek aşırı geçmiş bir kulübün başkanı sıfatını taşımaktan onur duyuyorum. Bir yıl süre içinde alacağım başkanlık bayrağını gerçeğe uygun, adil, iyi niyetli ve daha iyi dostluklar sağlayacak projelere imza atmaya gayret edeceğim. Kulübümü her zaman iyi temsil etmeye çalışacağım. Bu şevk ve inançla başarılı, üretken, faydalı bir yıl geçirmeyi diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.