DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor kulübünden açıklama

Gölcükspor kulübünden açıklama
28.07.2019
1.034
A+
A-

Gölcükspor yetkilileri Ugur Uğur’un yaptığı açıklamalara yönelik sert açıklamalarda bulundu. İki buçuk aydır alacakları ile ilgili muhatap bulamadığını belirten Uğur Uğur yaptığı açıklama ile hakkını yedirtmeyeceğini ifade ederek yeni yönetimi suçlamıştı. Gölcükspor’dan cevap gecikmedi. Gölcükspor Basın sözcüsü Serhat Yılmaz kulüp adına Uğur Uğur’un suçlamalarına cevap verdi.

Seçimden önce TFF’ye müracat etmiş

Basın sözcüsü Yılmaz “Geçtiğimiz sezon takımımızda görev alan oyuncumuz Uğur Uğur ile alakalı basında yer alan haberleri üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bilindiği üzere 1 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşmiş olan olağanüstü genel kurul ile Sn. Hüseyin Çardak başkanlığında yeni yönetim kurulu olarak görevi devralmış bulunmaktayız. O günden bu ana dek mali açıdan oldukça karmaşık ve yoğun bir süreç yaşamakta olan kulüp yönetimimiz geçmiş dönemden devraldığı ciddi ekonomik sıkıntılı tabloyu, mali bir yapılanma ile aşmak adına yoğun çalışmalar yapılmakta iken bahsi geçen oyuncu ne başkanımız Sn. Hüseyin Çardak  ile nede diğer yönetici arkadaşlarımızla herhangi bir görüşme girişiminde bulunmaksızın kendisini çözüm arama için gayrette olan fakat kulüpte kendisine muhatap bulamayan kişi olarak göstermiş olup değerli basını ve tüm spor kamuoyunu yanıltıcı davranışta bulunmuştur. Gölcükspor kulübünü ve seçilen yeni yönetimi itibarsızlaştırma adına tek bir görüşme bile yapmadan uzlaşmayı tercih edip ter döktüğü kulüp ile görüşmek yerine tek taraflı bir girişimle konuyu hem federasyona hem de hukuk yoluna taşımak suretiyle kulübü icraya verme yolunu seçmiştir. Gölcükspor yönetimi olarak konunun seyrini gerek federasyon nezdinden gerekse adli boyutta hukukçularımız ile titizlikle takip etmekte olduğumuzu tüm spor kamuoyuna ve kentimizin bilgisine arz ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.