DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor yeni sezonu moralli açtı

2019-2020 Cemil Usta Futbol Sezonunda, ilçemizi TFF 3. Lig 3. Grup’ta temsil edecek olan Gölcükspor, yeni sezonu geçtiğimiz akşam 27 futbolcu ile Kavaklı Stadı’nda yaptığı çalışma ile açtı. Antrenman sonrasında, kesilen Kurbanın kanlarını futbolcular alınlarına sürdükten sonra, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in gönderdiği bir tepsi baklavayı afiyetle yediler. 

Başkan Çardak ve Yönetimi de katılım sağladı

Gölcükspor, yeni sezonu geçtiğimiz akşam, Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, Yönetim Kurulu üyeleri ile taraftarlarının huzurunda açtı. 27 kişilik oyuncu grubu ve teknik heyet ile yönetim kurulu üyeleri, antrenman öncesi basın mensuplarına poz verdiler. Daha sonra kırmızı-siyahlılar, Teknik Direktör Taner Gülleri ve yardımcı antrenörler nezaretinde, sezonun ilk antrenmanına başladılar. Antrenmana düz koşu ile başlayan kırmızı-siyahlılar, daha sonra dar alanda 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman, istasyon çalışması ile sona erdi. Sezonun ilk antrenmanında, özellikle genç oyuncuların heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı. 

Kurban kesildi

Antrenman sonrasında, Gölcükspor’un kazasız belasız, sakatlık olmadan, başarılı bir sezon geçirmesi adına, kurban kesimi yapıldı. Kavaklı Camii İmamı Gençağa Eren’in okuduğu duanın ardından kesilen kurbanın kanını futbolcular ve teknik heyet alınlarına sürdüler. Kurban kesimi sonrasında, kırmızı-siyahlılar, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in gönderdiği bir tepsi baklavayı afiyetle yediler. 

Bir dizi program

Antrenmanın ardından, Değirmendere Yalı Evlerinde akşam yemeği yedikten sonra, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliklerine katılmak üzere, Anıtpark Meydanı’na gitti. Akşam geç saatlerde, 11 gün sürecek ilk etap kamp çalışmaları için Eriklitepe’ye çıkan Gölcükspor, burada yeni sezon öncesinde oksijen depolayacak. Kırmızı-Siyahlı oyuncular, sezonun ilk kros çalışmasını geçtiğimiz sabah saatlerinde Eriklitepe Tabiat Parkı parkurunda yaptı. Gölcükspor, günün ikinci antrenmanını, geçtiğimiz akşam saat 18.00 da Kavaklı Stadı’ında yaptı.

Gölcükspor’un Kamp Kadrosu

Gölcükspor’un 2019-2020 kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlarken, takıma en az 6-7 oyuncunun daha dahil olması bekleniyor. İşte Gölcükspor’n yeni sezon kamp kadrosu. 

Teknik Heyet Kadrosu

Taner Güllleri Teknik Direktör

Doğan Baykuş Yardımcı Antrenör

Fevzi Tuncay Kaleci Antrenörü

Deniz Şahin Kondüsyoner

Ömer Uzuner  Sportif Direktör

27 Kişilik Oyuncu Grubu

Kaleciler: İlyas Türengül, Hüseyin Arslan, Furkan Şekerci, Batuhan Kürkan, Soner Ay.

Futbolcular: Erdem Korkmaz Güner, Yalçın Öztürk, Volkan Özcan, Ali Mert Işık, Selim Dedekoç, Emir Şen, Furkan Özyapı, Batuhan Boyoğlu, İsmail Yüksek, Barış Şen, Ferhat Aras, Aziz Mirza Kılıç, Hasan Can Katılmış, Tayfun İkiz, Emir Süleyman Öztürk, Efkan Karaoğlu, Ayhan Çelik, Fatih Çelebi, Enes Metin, Bedirhan Bahar ve Tolunay Bekçi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.