DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te dubalara zarar verilmeye devam ediliyor

İlçemizde hatalı parkı önlemek adına Gölcük Belediyesi tarafından yol kenarlarına ve kaldırımlara monte edilen dubalara zarar verilmeye devam ediliyor.

Milli servetimiz çöpe gidiyor

Gölcük Belediyesi tarafından ilçemizin hatalı parkı önlemek adına yol kenarlarına veya kaldırımların üzerlerine monte ettiği dubalara zarar verilmeye devam ediliyor. İlçemizin en işlek caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi üzerinde kaldırıma park edilmemesi amacıyla monte edilen dubaların yerlerinden sökülerek kenara atılmış durumda olması gözlerden kaçmıyor. Vatandaşlar bu duruma tepki göstererek, “ Bu dubalar bizlerin vergileri ile alınıyor ve bu şekilde zarar verildiği zaman milli servetimiz çöpe atılmış oluyor. Biz artık dubalara bu şekilde zarar verilmesini istemiyoruz. Bu nedenle dubalara bu şekilde zarar veren kişi ya da kişilerin  verdikleri zarardan dolayı gerekli ceza-i işlemlerin yapılmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.