DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gönüllü İtfaiye’ci İsmail Ak’tan anlamlı etkinlik 24 BAŞARILI ÖĞRENCİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gönüllü İtfaiye’ci İsmail Ak’tan anlamlı etkinlik 24 BAŞARILI ÖĞRENCİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gönüllü İtfaiye’ci İsmail Ak’tan anlamlı etkinlik

24 BAŞARILI ÖĞRENCİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

İlçemizin tanımmış esnaflarından ve Gömnüllü İtfaiyeci olan İsmail Ak önemli  bir etkinliğe imza atarak yaz aylarında camilerde Kur’an-ı Kerim kursuna giden ve başarılı olan 24 öğrenci  ayakkabı ve plaketle ödüllendirdi.

Törene katılım oldukça yoğun oldu

Okulların tatile girmesinden sonra ilk ve ortaokul öğrencileri boş vakitlerini Camilerde Kur’an-ı Kerim kursuna giderek Kur’an-ı Kerim öğrenmeye başladılar. Kursta başarılı olan 24 öğrenci 1.,  2. ve 3. olan öğrencilere Gölcük’ün yardım sever esnaflarından, Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak Gölcük Düzağaç Mahallesi Camiinde Hediye ve Teşekkür plaket töreni düzenledi. Düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Şevket Kaba, Gölcük Vaizi Adnan Yıldız, Cami imamları, Kur’an-ı Kerim öğretmenleri ve öğrenciler katılım sağladılar. 

Kaba, “Sevgili çocuklarımızın bu başarısını tebrik ederim”

Törende açıklama yapan Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Şevket Kaba; “Öncelikle sevgili çocuklarımızın bu başarısını tebrik ederim. Başkanımızın işi dolayısı ile programa katılamadı. Sizlere başkanımızın selamını getirdim” dedi.

Yıldız, “Her başarının mutlaka bir ödülü vardır”

Gölcük Vaizi Adnan Yıldız; “Öncelikle ilçemizin değerli esnaflarından ve har zaman yardımlarını esirgemeyen İsmail Ak kardeşimize bu davranışından ötürü gönülden teşekkür ederim. İnşallah bu bir başlangıç olur. Siz değerli öğrencilerimiz okulların kapanmasının ardından Kur’an-ı Kerim öğrenmek için camilere gelerek çalışmalarınıza başladınız. Burada başarılı olduğunuz için değerli esnafımız İsmail Ak tarafından sizlere hem başarı plaketi hem de hediye verecektir. Her başarının mutlaka bir ödülü vardır” dedi.

Ak, “Kuran kursunda başarılı olan tüm öğrencilerimizi gönülden kutlarım”

Gölcük esnaflarından ve hayırsever İsmail Ak; “Öncelikle düzenlemiş olduğumuz bu törenimize hepiniz hoş geldiniz. Benim bu gerçekleştirdiğim hediye ve başarılı plaket töreni çocuklarımıza yönelik bir teşviktir. Bu gün 24 öğrencimize plaket ve hediye verirken bir dahakine bu sayının daha fazla olmasını istiyorum. Kuran kursunda başarılı olan tüm öğrencilerimizi gönülden kutlarım” dedi. Bu kısa konuşmaların ardından sonra öğrencilere başarı plaket ve ödülleri takdim edildi.

İsim yazılacak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.