DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gürel, ‘Gölcük’ün sorunu hepimizin sorunu’

Gürel, ‘Gölcük’ün sorunu hepimizin sorunu’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Gölcük’te gündemini değerlendirerek, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gürel, sorunların çözümü için CHP olarak her türlü desteğe hazırız’ dedi.

‘Yağmur suyu şebekesi kanalizasyon sisteminden ayrı çalıştırılmalı’


Gölcük’te son günlerde etkili olan yağışlar konusuna değinen Başkan Gürel, ‘’Yıllardır belirttiğimiz üzere uzun yıllardır iktidarda olan ve günümüze kadar süre gelmiş bir yapının yönetiminde olan ilçemizde, özellikle depremden sonraki dönemden sonra ısrarla söylediğimiz ilçemizin altyapı sorunlarının çözüme kavuşturulması söylemlerimizin karşısında, günü kurtarma çalışmaları ile bugüne gelinmiştir. Bir yağmur yağdığında yollarımızda adeta gölcükler oluşmakta, karşıdan karşıya geçmekte zorlanmaktayız. Öncelikle kış mevsimine gelmeden yağmur suyu mazgallarının gerekli yerlere yapılması ve bu yağmur suyu şebekesinin kanalizasyon sisteminden ayrı olarak çalıştırılması, bu soruna çare olacak düşüncesindeyim. İklimlerin değişmesi ve özellikle son dönemde Karadeniz’de yaşanan sel felaketlerinin ilçemizde de yaşanmaması için bu sorunlara acilen çare bulunması gerekir. Çünkü aşırı betonlaşma ile birlikte yeşil alanların kalmaması, yağmur suyunu emecek toprağın betonlaşması, bu sorunların tekrarlanmasında etkili oluyor’ dedi.

‘Gemi su alırsa hepimiz batarız’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Gürel, ‘’Her zaman söylediğimiz gibi CHP, Belediye Meclis Grubu ve İlçe Örgütü olarak ilçemizin sorunları karşısında ve Gölcük’ün gelişmesine yönelik çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız. Çünkü tabiri caizse hepimiz aynı gemideyiz. Gemi su alırsa hepimiz batarız. Gemi düzgün yüzdürülürse hepimiz mutlu oluruz. Daha önceki açıklamalarımda belirttiğim üzere ilçemizin sorunları, sadece belediyenin değil, hepimizin sorunlarıdır. Gölcük’te yaşayan 170 bin nüfusun sorunlarıdır. Bu yüzden kaymakamlık ve belediyenin önderliğinde bir araya gelip bu sorunları masaya yatırıp çözüm önerilerini tartışmamız gerekir. Biz CHP İlçe Örgütü olarak buna hazırız’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.