DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “GÖLCÜK’E PROJELER SUNMAYA HAZIRIZ”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “GÖLCÜK’E PROJELER SUNMAYA HAZIRIZ”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

“GÖLCÜK’E PROJELER SUNMAYA HAZIRIZ”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Gölcük gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, ‘Gölcük için her türlü desteğe hazırız’ dedi.

“Seçim ortamından uzaklaşan ülkede artık halkı rahatlatacak projelerin gündeme gelmesi gerekiyor”

Başkan Aynacı, “İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak kurulduğumuz günden beri birlikte yaşadığımız bu güzel ilçeye katkı sunabilmek adına çok çeşitli çalışmalar ve projeler ortaya koyduk.
Seçim ortamından uzaklaşan ülkede artık halkı rahatlatacak projelerin gündeme gelmesi gerekiyor. 31 Mart yerel seçimlerinde dile getirdiğimiz projeleri seçim sonrası Belediye Başkanlığı’nı kimin kazandığını umursamadan Gölcük halkının yararına ilçemizi yönetenlere sunduk ve sunmaya devam edeceğiz.”

“İYİ Parti olarak ortaya koyduğumuz projeleri Gölcük halkı adına paylaşmak istiyoruz”

Başkan Aynacı sözlerinin devamında, “Çocuk parklarında kamera uygulamasına geçilmesini ve alanların güvenli hale getirilmesini özellikle vurguladık ve seçim sonrası Sayın Belediye Başkanımıza bunu bildirdik. Sonrasında herhangi bir çalışma yapıldı mı bilmiyoruz. Bu konu ile alakalı ilgililerden acil cevap bekliyoruz. Gölcük’teki mevcut problemlerden bir diğeri esnafımızın günü kurtarmak adına çabalaması. Her geçen gün birkaç esnaf çarşıda kapısına kilit vuruyor. Bu konu ile alakalı yine İYİ Parti olarak ortaya koyduğumuz projeleri Gölcük halkı adına paylaşmak istiyoruz.
Gölcük çarşıda hareket akşam saat 19.00’dan sonra sakinleşiyor ve hafta sonu tamamen boş. Çarşı içinde faaliyet gösteren kuyumcu ve dövizci dükkanlarının acilen boşaltılarak bir başka merkezde toplanması gerekiyor ki boşalan dükkanlara çarşıyı daha canlı tutabilecek değişik iş kollarının girmesi sağlanmalıdır.”

“Bu iş merkezlerinin acilen bakıma alınarak aktif hale getirilmesi gerekiyor”


Başkan Aynacı son olarak, “Adnan Menderes İş Merkezi ve Belediye’nin bitişiğindeki merkez iş hanı ne olacak? Bu iş merkezlerinin yıkılacağı konuşuluyor. Bu iş merkezlerinin acilen bakıma alınarak aktif hale getirilmesi gerekiyor. Yıkılan eski sanayi ile alakalı sunduğumuz projelerin Belediye Başkanlığı tarafından dikkate alınarak acilen o bölgenin değerlendirilmesi gerekiyor. Bizler İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak seçimlerden sonraki süreçte Gölcük halkı yararına yapılacak her çalışmaya, yapanın kim olduğuna bakmaksızın destek vermeye hazırız. Siyaset alanlarımız farklı olsa da Gölcük adına yapılan yararlı çalışmalarda Gölcük’e projeler sunmaya hazırız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.