DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, gündemi değerlendirdi PARTİMİZE SALDIRANLAR ÖNCE KENDİLERİNE BAKSIN

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, gündemi değerlendirdi PARTİMİZE SALDIRANLAR ÖNCE KENDİLERİNE BAKSIN

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, gündem hakkında basın açıklaması yaptı. 

‘Temizlik çalışmalarının artması olumlu ‘

Başkan Aynacı, “Temizlik işleri konusunda düşüncelerimizi belirtmek istiyoruz. İlçe merkezinde yapılan temizlik çalışmaları, Gölcük’ün daha temiz görünmesi adına atılan önemli bir adım fakat ilçemizin yukarı mahallelerine çıktığınız zaman temizlik çalışmalarının yapılmadığını görüyorsunuz. Mevsimsel olarak otların kontrolsüz uzamasından ötürü kaldırım ve yollar, otlarla kaplı durumda. Bu bölgelerin temizlenmesi adına çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

 Ulaşlı’ya PTT hizmeti İYİ Parti’nin sayesindedir

Başkan Aynacı, “Belediye, parklarla ilgili olarak aydınlatma çalışmaları yapıyor. Bundan ötürü kendilerini tebrik ediyoruz ama aydınlatmanın içinde güvenlik kamerası çalışması mutlaka yapılmalı.  Mahallelerde bulunan birçok sahanın zemininin bozuk olması çocukların güvenliğini tehlikeye atıyor. Sahaların zeminleri yırtılmış ve deforme olmuş durumda. Bu konuda bir düzenleme yapılmasını beklemekteyiz. Ulaşlı’da postanenin yeniden açılacak olması konusunu TBMM’ye taşıyan kişi, partimiz Kocaeli Milletvekili Sayın Lütfü Türkkan’dır. Ulaşlı’ya bu hizmetin yeniden kazandırılması ve halkımızın mağduriyetinin giderilmesi konusunda atılan adımlardan ötürü memnunuz” ifadelerini kullandı.

‘Bizim İYİ Parti olarak abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun’

Ülke gündemi ve partililerine olan eleştiriler hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Aynacı, “23 Haziran seçimlerinden önce İmralı ile mektuplaşan ve bu mektubu yorumlayanların, terör örgütü elebaşının kardeşini televizyona çıkaranların bu süreçteki terör seviciliğinden güç bulan HDP grubu, partimize karşı bir karalama kampanyası başlatmıştır. İYİ Parti olarak durduğumuz çizginin,  HDP’nin Ankara ve İstanbul hesaplarını bozmuş olmasından ötürü onlar, kuyruğuna basılmış kedi misali bağırmıştır. Bizim İYİ Parti olarak abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. Bu HDP vekillerinin terörle aralarına mesafe koymadıklarını biliyoruz. İmralı ile mektuplaşanlar, bu mektubu yorumlayanlar, elebaşının cani kardeşini televizyonlara çıkaranlar, bugün HDP’nin iftiralarına sarılıp bundan prim yapmaya, kendi karalarını bize bulaştırmaya çalıştırmaktadırlar. Unutmasınlar ki güneş balçıkla sıvanmaz. Ayrıca Genel Başkanımızın da söylediği gibi malum kesimi, terörle aralarına mesafe koymaya davet ediyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.