DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Merkez Mahallesi 20. Sokakta plastik dubaların yerini BETON DUBALAR ALDI

İlçemizde en çok yaşananı sıkıntılardan bir hiç şüphesiz ki kaldırımlara monte edilen dubaların kırılarak zarar görmesidir.  Gölcük’te cadde ve sokak üzerinde bulunan ve sık sık kırılarak zarar gören plastik dubaların yerini beton dubalar almaya başladı.

Plastik dubalara oranla daha dayanıklı

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İkmal Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizde kırılan veya yerinden sökülen dubaların yerine yenileri monte edilse bile kısa sürede bu dubalar ya yeniden kırılıyor ya da yerlerinden sökülüyordu. Bir süre önce Gölcük’te yenilenen 19 Mayıs Caddesi üzerinde kullanılmaya başlanan ve plastik dubalara oranla daha dayanıklı olan beton dubalar Merkez Mahallesi 20. Sokak üzerinde de uygulanmaya başlandı. Geçtiğimiz gün yapılan çalışma ile 20. Sokak üzerinde bulunan plastik dubalar sökülerek yerlerine beton dubalar monte edildi.

Yeni dubalar daha çok beğenildi Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma ile plastik dubaların yerine beton dubaların monte edildiğini gören vatandaşlar yeni dubaların hem Gölcük cadde ve sokaklarına daha çok yakıştığını hem de plastik dubalara oranla daha dayanıklı olduğu için Gölcük Belediyesi’nin sık sık dubaları yenilemek zorunda kalmayacaklarını ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.