DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır 251 ŞEHİDİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır  251 ŞEHİDİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 3. Yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Başkan Çakır mesajında “Ülkemiz, bundan 3 yıl önce 15 Temmuz gibi bir kalkışmayı gördü. Askerin içine sızmış hainler, vatandaşın verdiği vergiyle alınan topu, mermiyi halkımızın üstüne sıktı. Rabbim bir daha böyle bir olayı bizlere yaşatmasın. O gün hayatını kaybederek vatan yolunda şehit olan 251 şehidimizin mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin” dedi.

“O gün, tarih sayfalarında ülkemiz için acı bir gün olarak yerini alacak”

Sözlerine devam eden Başkan Çakır, “O gün, tarih sayfalarında ülkemiz için acı bir gün olarak yerini alacak. Bir grup hainin yapmış olduğu bu kalkışma, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yapılmış bir hareketti ve gereken cevabı vatansever güvenlik güçlerimiz; ordumuz ve polisimiz ile darbelere dur diyen halkımız vermiştir. Ortaya konan büyük mücadele ile biten bu kalkışma, onlar adına başarısızlık, bizim adımıza daha da güçlenen bir demokrasi ile sonuçlanmıştır. Onlar ve onları yöneten dış güçler de gördü ki; Türkiye, ilelebet Türk milletinin kalacaktır” dedi.

“Ülkemiz bu sistemle gayet iyi bir şekilde yönetilmektedir”

Başkan Çakır, açıklamasının sonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili sözleri hakkında da konuşarak “Bazı kesimler, halen parlamenter sistemin geri gelmesini istiyor. Bu konuda partimiz Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, gereken açıklamayı yapmıştır. Ülkemiz bu sistemle gayet iyi bir şekilde yönetilmektedir. Parlamenter sisteme dönmek isteyenler, ülkemizin hızlı bir ilerleyiş içerisinde olmasını istemeyen kişilerdir. Sonuç olarak halkımız, yapılan referandum sonucunda sistem değişikliğini onaylamış, devletimiz de bu şekilde yönetilmeye başlamıştır” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.