DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Pazar günü Dünya Değişim Günü Farkındalık Etkinliğine davetlisiniz

Pazar günü Dünya Değişim Günü Farkındalık Etkinliğine davetlisiniz

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından 2018 yılında ilan edilen ve her sene 7 Temmuz tarihinde kutlanmaya başlanan Dünya Değişim Günü, Pazar günü yurtdışı 30’a yakın şehirde ve yurt genelinde kutlanacak. Dünya Değişim Uzmanı Zatiye Doğan Pazar günü Değirmendere Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacak olan etkinliğe tüm Gölcük halkını davet etti.

Bu yıl kutlamanın teması “Çevre Bilincinde Değişim”

Zatiye Doğan, her sene 7 Temmuz (7.7.) gününün Dünya Değişim Günü olarak ilan edilmesindeki amacı şöyle açıklıyor: “Bireyin, toplumun ve dünyanın bilinçli değişimi için farkındalık yaratmak, bunun için 7 Temmuzda halka açık, bilinçlendirici etkinlikler düzenlemek, kutlamaların yurt içi ve yurt dışında, tüm dünyada yaygınlaşarak gerçekleşmesini sağlamak. Geçen yıl “Değişim Nefesle Başlar” demiştik, Türkiye geneli ve yurtdışında halka açık nefes çalışmaları düzenlemiştik. Bu yıl ise kutlamanın teması “Çevre Bilincinde Değişim.” Müzik, dans, değişim ve çevre bilincinde değişimin önemini anlatan konuşmalar yapılacak ve pek çok yerde fidan dağıtılacak. Çok şanslıyız ki Türkiye’de sadece 14 yerde gerçekleşecek etkinliklerden biri Değirmendere’de gerçekleşecek. Bu anlamlı güne Tüm Gölcük halkını davet ediyoruz” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.