DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VATANDAŞLARDAN KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Gölcük Kızılay Kan Merkezi Necati Çelik Devlet Hastanesi bahçesinde kan bağışı topladı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile Gölcük Kızılay Kan Merkezi’nin ortak düzenlediği kan bağış kampanyası ile hastane bahçesinde kan bağış etkinliği düzenlendi. Düzenlenen kan bağış etkinliğine vatandaşlardan ve hastane personelinden yoğun ilgi gördü.

Sabah 09:00 ile 17:00 saatleri arasında kan bağışı alındı

8 Temmuz Pazartesi günü düzenlenen etkinliğe Hastane personeli ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Kocaeli ilinin kan ihtiyacını gönüllü kan bağışından karşılanması yönündeki faaliyetlerini il genelinde sürdüren Kocaeli Kızılay Kan Merkezi, Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Barış Can Karadağ, Gölcük Kızılay Şube Başkan yardımcısı Hikmet Özduman, Flebotomistler ve Kızılay gençlik üyelerinden oluşan ekip ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde idi. Sabah saat 09.00’ da başlayan faaliyet hastane personeli ve vatandaşların katılımlarıyla 17:00’a kadar hastane otoparkına gelen Kan Bağış aracında devam etti.  Etkinlikte tüm bağış yapan bağışçıların vatandaşlık görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıkları gözlemlendi. 

Başhekim Pehlevan’dan kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan kök Hücre ve kan bağışı ile ilgi “Kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra, bağış yapan kişinin de sağlığını olumlu yönde etkilemektedir. Tüm kök hücre ve kan bağışında bulunan bağışçılara Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetimi olarak teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.