DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı’nın alt kısmının yol çalışmasını YERİNDE İNCELEDİLER

Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı’nın alt kısmının yol çalışmasını

YERİNDE İNCELEDİLER

Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde, trafiği rahatlatmak ve transit geçişi sağlamak amacıyla geçtiğimi yıl yapımına başlanan ve kısa bir süre önce trafiğe açılan Değirmendere Yüzbaşılar Köprülü Kavşağın ardından çalışmalara aralıksız devam edilen alt kısmının çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük, Karamürsel, Başiskele, Kartepe Koordinatörü Nihat Abiş ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen çalışmaları yerinde incelediler.

Yakın zamanda Köprülü kavşak trafiğe açılmıştı

Geride bıraktığımız yıl içerisinde, Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde transit geçiş sağlamak, trafik yoğunluğunu azaltmak ve olası trafik kazalarının da önüne geçmek amacıyla köprülü kavşak çalışması yapılmaya başlanmıştı. Bu kapsamda öncelikle yan yollar hazırlanmış, trafik akışı da bu bölümlerden verilmişti. Zaman içerisinde hızla ilerleyen köprülü kavşak çalışması tamamlandıktan sonra köprü trafiğe açılmıştı. Yan yolların belli bölümleri kot farkı dolayısıyla alçakta kaldığı için birçok sürücü, oldukça yavaşlayarak bu yollara giriş yapmaktaydı.

Çalışmaların kısa zamanda tamamlanması bekleniyor

Dün Gölcük Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer önderliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük, Karamürsel, Başiskele, Kartepe Koordinatörü Nihat Abiş ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde incelediler. Yan yollar, sıklıkla kullanıldığı dönemde aşınmasından ötürü belli noktalarda sıkıntılar çıkarmaktaydı. Araç sürücüleri, çukurların oluşması sebebiyle araçlarını kullanmakta sıkıntı yaşadıklarını da dile getirmekteydi. Geçtiğimiz gün yapılan çalışmalar kapsamında, yan yollara asfalt dökülerek bu bölümlerin sıkıntıları giderilmiş, araçlar açısından daha sağlıklı bir yol oluşturulmuştu. Yan yolların her iki yönde de giriş ve çıkışlarında oluşan kot farkının önüne de asfalt dökülmesi sonucunda çözüm bulunmuş oldu. Değirmendere Yüzbaşılar Köprülü kavşağın alt kısmında yapımı devam eden yol çalışmasını en kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.