DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ADD Gölcük Şubesi Kaz Dağları’na gitti GELECEĞİMİZ İÇİN BİR OLDULAR

ADD Gölcük Şubesi Kaz Dağları’na gitti

GELECEĞİMİZ İÇİN BİR OLDULAR

Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi geçtiğimiz Pazar günü Kaz Dağları’nda gerçekleştirilen ‘Su ve Vicdan’ nöbetine katılarak, Kaz Dağları’nda yapılanlara verilen tepkilere destek verdi.

Ünlü Piyanist Fazıl Say’ın konserine katıldılar

Kaz Dağları’nda altın madenciliği için onbinlerce ağacın kesilmesine ve siyanüre karşı başlatılan ‘Su ve Vicdan’ nöbetine geçtiğimiz Pazar günü ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, Yönetimi ve ilçemizden vatandaşlar da katılım sağladı. Kaz Dağları’nda devam eden madencilik faaliyetlerine karşı başlatılan çevre mücadelesi sürüyor. Dünyaca Ünlü Piyanist ve Besteci Fazıl Say, çevre katliamına dikkat çekmek amacıyla konser verdi. Konsere ilçemizden katılan ADD Gölcük Şubesi de Kaz Dağlarında çevre için yapılan ‘Su ve Vicdan’ nöbetine destek oldu.

Özbaş, ‘Geleceğimiz için bir olduk’

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, ‘Bugün Kazdağları’nda yapılanlara tepki oluşturmak için buraya geldik. Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm dernek yönetimime teşekkür ediyorum. Şunu kimse unutulmasın ki burada kesilen ağaçlar geleceğimize vurulan en büyük darbedir’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.