DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Annesini ameliyat ettirdi iki fatura şoku yaşadı HAKKIMI ARAYACAĞIM



Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Araştırma Hastanesi’nde ameliyat olan Gölcüklü Adnan Akbulut’un annesi sağlığına hızla kavuşuyor. Geçtiğimiz gün Gazetemize gelen Adnan Akbulut Hastane yönetiminin kendilerine ameliyat masraflarının yer aldığı iki fatura çıkarttığını iddia ederek,  bu faturalardan bir tanesinde ameliyat masrafları olan 1800 lira, diğerinde ise bağış adı altında 3 bin 500 lira kesildiğini iddia etti. 

Tek fatura istiyorum 

Gölcüklü Adnan Akbulut, annesinin yurt dışında yaşadığını belirterek, yaşadığı sıkıntıyı su sözlerle anlattı: ‘Yurtdışında yaşayan annem geçtiğimiz günlerde Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Araştırma Hastanesi’nde ameliyat oldu. Annemin ameliyat masrafı 5 bin küsür lira çıkartıldı. Biz bunu ödedik. Annemin ameliyat masraflarını yurtdışından tahsis etmek için hastane yönetiminden fatura talep ettim. Bize iki fatura çıkartıldı. Bir faturada annemin ameliyat masrafları 1800 lira, diğer faturada ise bağış adı altında 3 bin 500 lira kesildi. Bende bu durumu hastane yönetimine sordum. Onlar da bana devletin karşıladığı ameliyat masrafının olduğunu,  diğer faturanın ise devletin karşılamadığı masraflar olduğu söyledi. Bu arada annemin Türkiye’den SGK’sı da var. Ben bu konuda hakkımı arayacağım. Çünkü faturanın bu haliyle yurtdışından ameliyat masrafının sadece 1800 lirasını tahsis edebiliyoruz. Ben bu faturanın tek bir faturada birleştirilmesini istiyorum ya da bağış adı altında kesilen paramın tarafıma iade edilmesini istiyorum. Yani bağış yapmak istemiyorum’ diyerek şikayetlerini dile getirdi. 



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.