DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çocuk parklarına daha çok özen gösterilmeli

İlçemizde birçok mahallede çocukların oyun oynayabilmeleri amacıyla çocuk parkları yapılmıştır. Fakat yapılan bu parkların bir çoğu çevredeki vatandaşlar tarafından kötü kullanıldığı için oldukça kötü durumda olması gözlerden kaçmıyor.

Çöp kutusunu etrafında içinden daha çok çöp var

Gölcük’ün en kalabalık mahallelerinden olan Dumlupınar Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkının içinde bulunan çöp kutusunun etrafında neredeyse içinden daha çok çöp bulunması gözlerden kaçmıyor. Duyarsız vatandaşlar tarafından çöp kutusu yerine etrafına atılan çöpler çocuklarını parka oynatmaya getiren ailelerinde tepkisini çekerken çocuk parkının içinde bulunan çök kutusunun etrafında içki şişelerinin de bulunması aileleri daha da sinirlendiriyor.

Aileler çözüm bekliyor

Çocuk parklarına daha çok özen gösterilmesi gerektiğini ifade eden aileler yaptıkları açıklamada, “ Her şeyi belediyeden beklememek gerekiyor. Belediye ne güzel o parkın içine çök kutusu koymuş ki çöpü olan gelsin atsın diye ama çöp kutusu etrafından daha temiz. Çok mu zor o çöpü çöp kutusunu içine atmak? Çöp kutusunun etrafı kadar parkın içinde de her yer çöplerden geçilmiyor. Her zaman diyoruz çocuk parklarına güvenlik kamerası konulmasını istiyoruz diye. Bu sadece çocuklarımızın güvenliği için değil, bu şekilde parklarımızı kirleten kişilerin tespiti içinde çok önemli aslında. Yetkililerden bu konu hakkında acil bir çözüm bekliyoruz. Bir de çocuk parkımızın bazı bölümleri hasarlı olduğu için parkımıza bakım yapılmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.