DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Sahilinde partilerine yeni üye kazandırdılar AMACIMIZ İKTİDAR OLMAK

Değirmendere Sahilinde partilerine yeni üye kazandırdılar

AMACIMIZ İKTİDAR OLMAK

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı partilerine yeni üyeler kazandırmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz akşam İlçe Başkanı İsmail Aynacı’nın da katılımıyla Değirmendere Sahili’nde stant açan partililer partilerine yeni üye kazandırdı.

Başkan Aynacı standı yalnız bırakmadı

Stantta; İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Kocatürk, İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Acar, İYİ Parti Kocaeli milletvekili adaylarından Dicle Akın ve partililer hazır yer aldı.

Aynacı, ‘Partimize yeni üyeler kazandırıyoruz’

Başkan Aynacı, açtıkları stant hakkında, ‘Partimize yeni üyeler kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugün Değirmendere Sahili’ne açtığımız standımıza halkımızın ilgisi güzel oldu. Bizler partimiz için çalışmalarımızı her daim sürdürecek, partimizi çalışmalarımızla en iyi yere getireceğiz’ dedi.

 ‘İktidarı hedefleyen partiyiz’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Aynacı, “Partimiz kurulduğu günden bu yana vatandaşlarımızın büyük ilgisi ile karşı karşıya. Gerçekten halkımızın bizlere olan inancı ve desteği, her geçen gün artıyor. Biz her zaman söylediğimiz gibi siyasetin sağında alternatif olmak değil, iktidarı hedefleyen bir partiyiz. İktidarın bizzat talibiyiz. Bu bağlamda, yeni kurulmuş bir partinin Gölcük genelinde almış olduğu oy da iyi durumda. Bugün de Değirmendere’de stant açarak hem parti programımızı halkımıza anlattık hem de yeni üye kayıtlarımızı yaptık. Bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Partimiz, tüm Türkiye’nin iyiliği adına çalışmalarını sürdürmeye devam edecek” diyerek açıklamalarını tamamladı. Partililerin Değirmendere’deki stant çalışmaları gece geç saatlere kadar devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.