DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere’de çocuk parkı bakımdan geçti

İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi’nde bulunan çocuk parkı geçtiğimiz gün bakımdan geçti. Gölcük Belediyesi tarafından özel bir şirkete yaptırılan bakımda oyun gruplarının kabaran boyaları kazındı ve yeniden boyandı.

Kabaran boyalar kazındı ve yeniden boyandı

İçinde bulunduğumuz yaz ayları nedeniyle ailelerin en büyük kurtarıcıları çocuk parkları oluyor. İlçemize bağlı Değirmendere yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkında oyun gruplarının bakımsız olması aileleri rahatsız ediyordu ve aileler çocuk parkına bakım yapılmasını istediklerini dile getiriyorlardı. Gölcük Belediyesi tarafından ilçemizdeki birçok çocuk parkı bakımdan geçerken, geçtiğimiz gün Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerideki çocuk parkının da bakımı yapıldı. Gölcük Belediyesi tarafından özel bir şirkete yaptırılan bakımda oyun guruplarının kabaran boyaları kazındı ve yeniden boyandı. Daha temiz bir görünüme kavuşan çocuk parkı aileler tarafından da oldukça beğenildi.

Yapılan çalışmalar beğenildi

Yapılan bakım hakkında düşüncelerini dile getiren aileler, “ Çocuk parkımızda bir iki sıkıntımız vardı. Bunların en başında da kaydırağımız geliyordu. Her yağmur sonrasında kaydırakta su biriktiği ve günlerce gitmediği için çocuklarımız kaydıraktan kayamıyorlardı. Geçtiğimiz günlerde kaydırağımız değişmişti. Şimdi de salıncaklarımızın bakımı yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler

YORUMLAR

  1. osman dedi ki:

    Iki salincak bi canak koymuslar olmus sana cocuk parki birde kalitesi ve cocuklarin guvenligi acisindan son derece tehlikeli 10.sinif malzemeden yapilmis ve tamamem yandas tasarona para kazandirmak adina yapilmis vatandasin goz boyama yerleri.