DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dilenciler yine iş başında

İlçemizde sayıları bilinmeyen ve Gölcük Belediyesi Zabıta ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla birlikte büyük bir kısmı azalmış olsa da ilçemizde cadde ve sokak aralarında dilencileri görmeye devam ediyoruz.

Dilenenler hep aynı yüzler

İlçemizde bulunan cadde ve sokak aralarında dilencileri görmeye devam etmekteyiz. Özellikle küçük çocuklarını kucaklarında gezdirerek dilenen kadın dilenciler ise vatandaşlar ve özellikle esnaflardan büyük bir tepki toplamaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi Zabıta ekiplerinin büyük uğraşlar vererek birçok dilenciyi azaltma çalışmaları ne kadar devam etse de ilçemiz sokak ve cadde aralarında bu dilencileri görmeye devam ediyoruz. Özellikle kadın dilenciler özellikle Cuma namazı çıkışında kucaklarında bebekleri ile dilenmesi de bu işin tuzu biberi oluyor. Esnafların en çok dikkatini çeken olaylardan biri ise kadın dilencilerin kucaklarında olan bebekler. Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan vatandaşlar ve esnaflar, bu durumdan artık illallah ettiklerini ifade ederek, ‘Gölcük’te dilenenler hep aynı yüzler. Bu konuda ilçemizde çalışma yapılıyor ama ne yazık ki Dilenciler yine iş başında’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.