DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Duraklara verilen zararlar gözlerden kaçmıyor

Duraklara verilen zararlar gözlerden kaçmıyor

İlçemize bağlı Değirmendere’nin en işlek durağı olan Dörtyol Durağı’nın iç camını kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından boyanması gözlerden kaçmazken vatandaşlar bu şekilde duraklara zarar veren kişilere tepki gösterdi.

Bu tür zararlar son zamanlarda sıklaştı

Son zamanlarda Değirmendere’de oldukça sayısı artan bu tür zarar Değirmendereli vatandaşların tepkisini çekerken, Değirmendereli vatandaşlar bu tür olayları Değirmendere’ye yakışmadığını ifade ederek bu zararları veren kişi ya da kişilerin tespit edilerek gerekli cezai işlemlerin verilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Gerekli cezaların verilmesi isteniyor

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Değirmendereli vatandaşlar, “ Değirmenderemiz son yıllarda çok değişti. Daha önceleri hiç yaşanmayan olaylar yaşanır oldu. Alt geçitlerimiz sürekli yazılıp çiziliyordu. Son zamanlarda bu olay duraklara kadar taştı. Bizim anlamadığımız bu tür zarar vererek ellerine ne geçiyor? Kamu malına zarar vermekten başkan bir şey değil bu. Dileriz bu zararları veren kişi ya da kişiler tespit edilir ve gerekli ceza-i işlemleri yapılır” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.