DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Elektrik direkleri üzeride açıkta duran kablolar tehlike saçıyor

Elektrik direkleri üzeride açıkta duran kablolar tehlike saçıyor

Elektrik direkleri üzeride açıkta duran kablolar tehlike saçıyor

İlçemizin denize açılan yüzü olan Kavaklı Sahili’ne giden yol üzerinde bulunan aydınlatma direğinin kablolarının açıkta durması dikkat çekerken, açıkta duran kablolar tehlike saçıyor. Vatandaşlar açıkta duran kabloların en kısa sürede kapatılması gerektiğini ifade ettiler.

Kapakların çalındığı iddia ediliyor

Gölcük Belediyesi Elektrik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından aydınlatma direklerinde bulunan kabloların üstünde ki kapakları defalarca taktıkları halde kimliği belirsiz kişiler tarafından çalınıyor ve kablolar açıkta kaldığı için tehlike saçıyor. Elektrik kablolarının bu şekilde açık durduğu için büyük tehlike yarattığını ifade eden vatandaşlar, “Gölcük’ün hemen hemen yer caddesi üzerinde bulunan aydınlatma direklerinin bir tanesinin kabloları bu şekilde açıktadır. Biz artık söylemekten Belediye ekipleri kapakları takmaktan yoruldu ama sonuç değişmiyor. Bizim en çok korktuğumuz Allah korusun biri merak ederek bu kabloları ellemeye kalksa sonuç felaket olur. Belediye ekiplerinin sürekli bu sökülen kapakları yeniden takıyor ama kapaklar yok oluyor. Biz bu kapakların çalındığını düşünüyoruz. Bu nedenle yetkililerin farklı bir önlem almalarını ve bu tehlikenin ortadan kalkmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.