DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçemizde çeşme sorunu devam ediyor

Gölcük’ün incisi olarak bilinen Anıtpark’ta bulunan vatandaşların su ihtiyaçlarını karşılayan çeşmenin  gider bölümü tıkalı durumda. Vatandaşlar gider bölümü tıkalı çeşmelerden su içmekte çok zorlanıyor.

 Sorun devam ediyor

Gölcük’ün kalbi konumunda yer alan Anıtpark’ta bulunan çeşmenin gideri tıkanmış durumda. Yaşanan bu tıkanıklığın gider bölümüne atılan çöplerden kaynaklandığı gözlemleniyor. Vatandaşlar Gölcük’te bazı bölümlerde görülen bu soruna vatandaşlar çözüm istiyor.

Vatandaşlar şikayetlerini dile getirdi

Bu sorunun uzun zamandır çözülmediğini söyleyen Gölcüklüler,  “Uzun zamandır bu sorun ne yazık ki yaşanmakta. İlçemizde birçok çeşmelerin gider bölümleri tıkalı. Hal böyle olunca bu çeşmelerden su içmek eziyet halini alıyor. Çeşmelerin içine çöpler atılıyor. Atılan çöplerde giderlerin tıkanmasına neden oluyor. İnsanların bu konuda bilinçli olması gerekiyor. Çünkü çeşmeler gerçekten biz vatandaşlar için önemli. En azından giderlere çöp atılmamalı” diyerek şikâyetlerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.