DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Partililer bayramlaşma programında bir araya geldi

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimi Kurban Bayramının ikinci günü parti binasında bayramlaşma programını kahvaltılı olarak gerçekleştirdi.

Parti Binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Yönetimi ve partililer katılım sağladı.

İYİ Parti her zaman iktidarı hedefler

Bayramlaşma Programında konuşma yapan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Öncelikle tüm İslam Aleminin, Gölcük halkının ve siz değerli partililerimizin bayramını kutluyorum. Ülkemiz biliyorsunuz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Yaşanan bu süreçte birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. İYİ Parti her zaman iktidarı hedefler. İYİ Parti hedefleri doğrultusundan emin adımlarla yürüyecektir. Bayramlar kırgınlıkları ortadan kaldırır, ümit ediyorum ki bu bayramda tüm kırgınlıklar sona erer’ diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.