DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

‘İyiliği de, sevgiyi de, ibadetlerimizi de paylaşalım’

‘İyiliği de, sevgiyi de, ibadetlerimizi de paylaşalım’

‘İyiliği de, sevgiyi de, ibadetlerimizi de paylaşalım’

Demokratik Sol Parti (DSP) Gölcük İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu, televizyon kanallarında kurban eti ile ilgili yapılan yayınlara tepki gösterdi.

Kutsal kitabımızın bize öğrettiği ve emrettiği en temel şey “Paylaşmaktır”

Başkan Garipoğlu, ‘’Haber kanallarında sıklıkla denk geldiğimiz bir konu Kurban etinin saklanması. Mevcut ekonomik koşulları incelediğimizde kurbanın nasıl saklanacağından öte dağıtılmasına önem vermeliyiz. O gün Allah’a senin için hayvanımı kurban ediyorum mesajı vererek inançlarını yerine getiren vatandaşlarımız kesemeyen vatandaşlarımızla bayramımızı paylaşmak zorundadır. Her şeyi öğrendik ancak paylaşmayı öğrenemedik. Kendimiz yedik, kendimiz harcadık ve kendimiz hayvanımızı kurban ederek dolaplarımızı doldurduk. Ne tutulan oruçların ne de kesilen kurbanların kabul olup olmadığını bilmiyoruz. Biliyormuş gibi davranıyoruz. Kutsal kitabımızın bize öğrettiği ve emrettiği en temel şey “Paylaşmaktır” İyiliği de,sevgiyi de,ibadetlerimizi de paylaşalım’ dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.