DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kafkasya Yaz Şenlikleri’nde ünlü isimler sahne alacak

Kafkasya Yaz Şenlikleri’nde ünlü isimler sahne alacak

Her yıl düzenli olarak yapılan ve gelenekselleşen Kafkasya Yaz Şenlikleri’nde bu yıl da yıldız isimler sahne alacak. 23-24-25 Ağustos tarihlerinde Şevketiye Köyü’nde yapılacak olan şenlikler de, tam bir müzik şöleni yaşanacak ve İMERA, Yirmi 7, Afak Meydanlı ve Vira Cemal gibi ünlü isimler sahne alacak.

Gölcük Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Artvin ili ve ilçeleri Gölcük Derneği, Kocaeli Livaneliler Derneği, Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenli olarak yapılan ve gelenekselleşen Kafkasya Yaz Şenlikleri’nin bu yıl ki sanatçı programı belli oldu.

23-24-25 AĞUSTOS’TA

23-24-25Ağustos tarihleri arasında Şevketiye Köyü’nde yapılacak şenliklerin yine her yıl olduğu gibi bu yıl da çok büyük ilgi görmesi bekleniyor. Ünlü ve önemli seslerin sahne alacağı şenlikler de üç gün boyunca stantlar açık kalacak ve çeşitli etkinliklerle tam bir şenlik atmosferi yaşanmış olacak.

ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALACAK

Bu yıl ki şenliklerde ülke genelinde tanınmış, geniş bir hayran kitlesine sahip olan Grup İMERA, Grup Yirmi 7, Afak Meydanlı ve Vira Cemal sahne alacak. Kocaeli genelinden büyük ilgi çekmesi beklenen şenlikle ilgili Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de tüm Kocaeli halkını davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.