DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaymakam Karabulut, ’30 Ağustos demek vatanımıza bağlılık demektir’

Kaymakam Karabulut, ’30 Ağustos demek vatanımıza bağlılık demektir’

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle basın açıklaması yayınladı.

Kaymakam Karabulut, ‘Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünü milletçe, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Destansı İstiklal Mücadelemizi taçlandıran ve Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine zemin hazırlayan bu zafer, Yeni Türk Devleti’nin kuruluşunun da  habercisi olmuştur. Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Gürcü’süyle Çerkez’iyle, doğusuyla, batısıyla bir ve bütün olduğumuzun en somut göstergesidir bu zafer. Bugünde bu destansı mücadeleyi veren atalarımızın torunları olarak Devletimize bayrağımıza bağlılığımızı hep birlikte ifade ediyoruz.’

‘30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun’

‘30 Ağustos Zaferi, büyük Türk Milleti’nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesidir. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.15 Temmuz 2016’da da kutsal emanetlerine saldırılanlara karşı halkımız zorlu bir sınavdan bir kez daha başarıyla geçmiş ve cumhuriyetine, demokrasisine sahip çıkmıştır.

Aziz milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan uğrunda şahadet mertebesine yükselen şehitlerimizi ve tüm gazilerimizi bu vesileyle de bir kez daha  rahmet ve minnetle anıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.