DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kızılay’ın Kadın ve Gençlik Kolları İnönü Yaylası’nda SAĞLIK YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

Kızılay’ın Kadın ve Gençlik Kolları İnönü Yaylası’nda

SAĞLIK YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi, katılmış oldukları kan bağış kampanyası gibi etkinliklerin yanı sıra sağlık konusunda belli başlı çalışmalara da imza atıyor. Kocaeli İnönü Yaylası’nda gerçekleştirilen yürüyüşün düzenli olarak yapılacağı da ifade edildi .

Bu kapsamda Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi, Kadın ve Gençlik Gönüllüleri ile birlikte Kocaeli İnönü Yaylası’na giderek bir sağlık yürüyüşü gerçekleştirdi. 30 kişilik bir grup ile yapılan yürüyüş kapsamında, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve Kızılay gönüllülerini ve ilgi duyanları bu tür etkinliklere dahil edebilmek istediklerini ifade eden Türk Kızılay’ı Gölcük Şube Yönetimi, yürüyüşün oldukça güzel geçtiğini de dile getirdi.

Sağlık için farkındalık oluşturdu

Gerçekleştirilen doğa yürüyüşü hakkında düşüncelerini dile getiren Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi Yönetimi, “İnönü Yaylası’nda gerçekleştirdiğimiz ve sağlıklı yaşam adına yaptığımız doğa yürüyüşünde hep birlikte vakit geçirme imkanı yakaladık. Gönüllülerimiz de bizlere eşlik etti. Kurumumuz bazında birçok etkinlik gerçekleştirerek gerek kurumumuzu tanıtıyor gerekse de sağlıklı yaşam adına nelerin yapılması gerektiği hakkında birçok noktada bilgiler veriyoruz. Bu kapsamda yaptığımız doğa yürüyüşü de oldukça güzel geçti. Daha çok gönüllüyü aramıza katarak bu tür etkinlikleri belirli aralıklarla yeniden yapmayı planlıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.