DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kurban Bayramı pazarı kurulacak olan Gazi Otoparkı’nda HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Kurban Bayramı pazarı kurulacak olan Gazi Otoparkı’nda

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesi Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası’nın önderliğinde Gazi Otoparkı’nda Bayram Pazarı kurulmuş ve hem pazarcılar hem de vatandaşlar tarafından oldukça beğenilmişti. Kurban Bayramı’na 3 gün kala yeniden bayram pazarı kurulacak olan Gazi Otoparkı’nda hazırlıklar başladı. 

Kaldırılmayan araçlar çekiciyle çekilecek

Her sene olduğu gibi bu senede Kurban Bayramı’na üç gün kala kurulacak olan Bayram pazarı için Gazi Otoparkı’nda hazırlıklar başladı. bilindiği gibi geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesi Bayram Pazarı Gölcük Seyyar Pazarcılar Odasının Gölcük Belediyesi’nden ricası üzerine Gazi Otoparkı’nda   kurulmuş ve hem pazarcılar hem de vatandaşlar tarafından oldukça beğenilmişti. Bu yıl daha iyi hizmet sunabilmek için bir takım çalışmaların başladığı Gazi Otoparkı’na dün sabah saatlerinden itibaren araç parkı yasaklandı. Alanda kalan  araçların sahipleri tarafından alınması bekleniyor.  Gölcük Belediyesi tarafından yapılan anonslar ile alana araç park edilmemesi duyuruldu.  Salı sabahına kadar kaldırılmayan araçlar çekici tarafından çekileceği açıklandı. Gün içerisinde araç sahipleri araçlarını  almaya devam etti.

Bayram Pazarı Çarşamba akşamından itibaren kurulmaya başlanacak

Pazarcıların daha rahat tezgahlarını kurabilmeleri adına Gölcük Belediyesi Fen İşleri ve Elektrik İşleri Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını başlattı.  Gazi Otoparkı’nın belirli alanlarına direkler dikilecek ve akşam daha rahat satış yapabilmeleri adına elektrik hatları çekiliyor. Çalışmaların en geç Çarşamba günü tamamlanması planlanıyor.  Bayram Pazarı Çarşamba akşamından itibaren kurulmaya başlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.