DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, EMEKLİLERİMİZİ KORUYALIM

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, EMEKLİLERİMİZİ KORUYALIM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, yaptığı açıklamada Emeklilerin maaşlarından kesilen ilaç katılım payı ile muayene ücretlerinin alınmaması gerektiğini söyledi. Başkan Çakır, ‘Emeklilerimizi koruyalım’ dedi.

‘Emeklilerimiz bu haklardan ücretsiz yararlanmalı’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, açıklamasında şunları belirtti: ‘’Emeklilerimizi koruyalım, baş tacı yapalım. Emeklilerimiz 25-30 yıl vergileriyle devletimize destek oldu. Devletimizde emeklilerimizden ilaç katılım payı ve muayene ücretlerini almamalı. Bugün ne yazık ki 1000-1500 lira maaş ile geçinmeye çalışan emeklilerimiz var. Emeklilerimiz bu haklardan ücretsiz yararlanmalı. Emeklilerimiz ile konuştuğumuz zaman bu konudan çok rahatsız olduklarını ifade ediyorlar. Bu konuda emeklilerimizin yanında olunmalı, emeklilerimizin yüzü güldürülmeli’ dedi.

Bir anneyi çocuğunun önünde öldürmenin açıklaması yoktur

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale’de 10 yaşındaki kız çocuğunun gözleri önünde boşandığı eşi tarafından öldürülen Emine Bulut cinayetini kınadığını ifade eden MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Artık ülkemizde kadın cinayetleri sona ermeli. Bunun için devletimiz en etkin cezaları hayata geçirmeli, gerekiyorsa idam geri gelmeli. Kırıkkale’de yaşanan Emine Bulut cinayeti de bize artık geldiğimiz noktayı göstermektedir. Bir anneyi çocuğunun önünde öldürmenin açıklaması yoktur. Yaşanan bu cinayeti ve tüm kadın cinayetlerini kınıyor, hatta lanetliyorum. Kadınlar Peygamberimizin de tebliğ ettiği gibi bize Allah’ın emanetdir. Kadınların yeri cennettir’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.