DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sezai Karakoç Caddesi yeni yüzüyle büyük beğeni toplayacak

Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, Topçular Mahallesi, Sezai Karakoç Caddesi’nde beton parke yol düzenleme çalışması son hızıyla devam ediyor. Önemli cadde en kısa sürede yenilenerek halkın kullanımına açılacak.

Çalışmalarla cadde ayrı güzelliğe kavuşuyor

Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, Topçular Mahallesi, Sezai Karakoç Caddesi’nde beton parke taşlarla yol düzenleme çalışması yapılıyor. Önemli caddede çalışmalar hızla devam ederken Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yaptığı açıklamasında, “Kentte ihtiyaç duyulan her noktada gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede kullanımı oldukça fazla olan Topçular Mahallesi Sezai Karakoç Caddesi’nde de beton parke taşlarla örerek düzenlemeye başladık. Yolu parkeye hazır hale ekiplerimiz getirdi, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerimizde parke çalışmasını gerçekleştiriyor. Buradaki çalışmamızı da en kısa zamanda tamamlayıp yolu sorunsuz şekilde vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız. Bunun yanında diğer mahallelerde de yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına devam edeceğiz. Ben ilk günden bu yana desteğini hiç esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.