DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sıcak hava vatandaşları bunaltıyor

İlimizde ve ilçemizde sıcak hava etkili oluyor. Sıcaktan bunalan vatandaşlar kendilerini denize ve gölge alanlara bırakıyor. Tansiyon ve kalp hastaları ise sıcak havanın en etkili olduğu 12.00-16.00 saatleri arasında evlerinden çıkmamayı tercih ediyor. Peki Gölcük’te hava sıcaklıkları ne olacak?

Peki Gölcük’te bu hafta hava nasıl olacak?

Gölcük’te etkisini gösteren sıcak hava birkaç gün daha etkisini gösterecek. Meteoroloji yetkilileri bu hafta ilçemizde yağış beklenmediği tahminini açıklarken, Perşembe gününden itibaren sıcaklığın birkaç derece düşeceğini belirttiler.

Hava tahminleri açıklandı

Buna göre ilçemizde hava bugün güneşli ve 31 derece olacak. Çarşamba günü sıcaklık 30 derece olacak, Perşembe 29, Cuma, 28, Cumartesi 27, Pazar 28 ve Pazartesi sıcaklıkların 29 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji yetkililerinden önemli uyarı

Meteoroloji yetkilileri yaşlıların, tansiyon ve kalp hastalarının günün en sıcak dilimi olan 12.00-16.00 saatleri arasında zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda uyarıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.