DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TANER AĞABEYİN ARDINDAN

27.08.2019
1.387
A+
A-

Bir güzel insan, bir gönül adamı. Mahalle komşum, ailece sevdiğimiz değerli insanlar. Develilioğlu ailesi. Gölcükspor Kulübü Başkanlığı yaptığım dönemde antrenör olarak büyük hizmetler veren güzel insan, Taner ağabey. Uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa sonunda yenildi ve 79 yaşında hakkın rahmetine kavuşarak aramızdan ayrıldı. Her zaman sevecen, kibar, güler yüzlü olan bu ağabeyimiz ve çok değerli eşi Nilüfer abla Harb-İş Sitesi’nde oturduğumuz 18 yıllık süre içerisinde tam bir aile dostumuzdu. Ağzından hiçbir kötü söz duymadım. Güler yüzü hiç eksik olmazdı. Keza Nilüfer abla da öyle. Kızları İrem ile Didem elimizde büyüdü. Bizim Vecdi ve Afşin’le onların elinde büyüdü. Böyle bir aile dostluğumuz vardı. Dün cenaze töreninde mahşeri kalabalık. Onun aslında ne kadar iyi bir insan olduğunun göstergesiydi. Nitekim Gölcük Müftü vekili Adnan Yıldız’ın vaaz sırasında söylediği sözler tam da Taner ağabeyi yansıtıyordu. Adnan beyi karşılayan iki Değirmendereli ona Taner ağabey için dünyanın en güzel insanlarından birini kaybettik demişti. Hayat işte böyle bir şey. Bir varmış bir yokmuş. Ömür her ne kadar uzun olsa da kısa. Hani derler ya göz açıp kapayana kadar. Bu süreyi yaşarken gönül insanı olmak, insanları sevmek çok önemli. İyi insan olmak için ne kadar şart varsa baktığınızda rahmetli Taner ağabeyin üzerinde şık bir elbise gibi duruyordu. Kardeşi Nesrin Develilioğlu ile arkadaş gibi olan, öylesine güzel bir insandan bahsediyoruz. Haberi duyar duymaz yakın aile dostları, benim de çok sevdiğim çok yakın aile dostum olan Devrim Çorbacıoğlu Paşa da eşi Mine ile hemen koşup gelmişler. Hep iyiliklerden güzelliklerden bahsettik. Caminin avlusunda kim varsa hepsi Taner ağabeyin ne kadar güzel bir insan olduğunu konuşuyordu. Birlikte mesai yaptığı teknik direktör arkadaşları, futbolcular ve özelikle Kocaeli Antrenörler Derneği Başkanı Remzi kardeşim de vefat ettiği andan defnedildiği ana kadar hep ailenin yanındaydı. Demek ki güzel izler bırakmış ki dernek de onu hiç unutmamış. Zaten rahmetli Şener Dal ile birlikte Taner ağabey Kocaeli Antrenörler Derneği’nin kurucuları arasındaydı. Bu son derece anlamlı bir durumdur. Yaşınız ne olursa olsun futboldan yaşınız itibariyle ne kadar uzak kalsanız da eğer iyi şeyler yapmış, iyi izlenimler bırakmışsanız insanlar sizi hiçbir zaman unutmuyor. İşte Taner ağabey böyle bir insandı. Dün Değirmendere Merkez Cami’nde kılınan öğle namazı sonrasında Gölcük Asri Mezarlığı’nda toprağa verilen Merhum Taner ağabeye Allah’tan gani gani rahmet, ailesi ve yakınlarında sabırlar ve baş sağlığı dilerken, ruhun şad mekanın cennet olsun diyorum.

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

  1. tülay kaya dedi ki:

    nurettinbey ne güzel anlatmışsınız bu güzel aileyi rahmetli taner abimiz nurlar içinde uyusun yeri doldurulamaz iyilikleri ise asla efendi kişiliği güler yüzü iyi kalbi bende yanlarına gelin geldim ailem oldular çocuklar ellerine doğdular buarada afşinle benim kızım balkon dan bütün gün birbiriyle konuşurlardı en güzel geçen acısıyla tatlısıyla harbiş sitesi öncesi deprem ayrılıgı sonrası sevdiğimiz kişileri kaybetmek yazınız için teşekkürler eşiniz canana hanıma sevgiler nilüfer ablama ireme dideme sabır diliyorum tanar abimin mekanı cennet olsun Tülay kaya.