DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMAD Gölcük Şubesi üyeleri için Kıbrıs ve Didim gezisi düzenliyor

TEMAD Gölcük Şubesi üyeleri için Kıbrıs ve Didim gezisi düzenliyor

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, dernek üyeleri için planladıkları Didim ve Kıbrıs gezileri programı hakkında bilgi verdi.

Kıbrıs gezisine çok yoğun ilgi var

Gerçekleştirdikleri çalışmalarla ve etkinliklerle ilçemizin örnek derneklerinin başında gelen TEMAD Gölcük Şubesi üyelerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Dernek Başkanı Bekir Tülü,bayram sonrası ve Ekim ayında gerçekleştirecekleri geziler hakkında açıklamalarda bulundu. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Tülü şunları ifade etti: “Şu anda Kıbrıs gezisi için ön rezervasyonları yapıyoruz. Kıbrıs gezimize ilgi çok olduğu için talepleri karşılamaya çalışmaktayız. 15-22 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Kıbrıs gezisi çok güzel geçecek ve gezimize katılan üyelerimiz askeri tesislerde tatil yapacak. Didim’deki tatil planı için grubun otobüs hizmeti ve ücret gibi konularda düzenlemeler yapıyoruz. Bayram sonrasında tüm prosedürü bitirmiş olacağız. Bir turistik tesisi kapatacak seviyede sayıya ulaştık. Kıbrıs’a ilk olarak 25 kişi talep etmiştik. İlgi çok olunca artış oldu. 50 kişilik bir gezi programı olacak. Didim’e de 225 kişilik bir katılımın olması söz konusu” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.