DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Uyarı tabelası yeni yerinde SÜRÜCÜLER MEMNUN

 Uyarı tabelası yeni yerinde

SÜRÜCÜLER MEMNUN

İlçemize bağlı Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Harb-İş Caddesi üzerinde bulunan çıkmaz sokak tabelası ağaç dalları yüzünden kapandığı için birçok sürücü zor durumda kalıyordu.  Yetkililer bu sorunu ortadan kaldırarak, uyarı tabelasını görünür yere koydular.  

Sürücüler istedi yetkililer sorunu çözdü

Sürücülere yolun çıkmaz olduğunu belirtmek adına yol kenarı monte edilen uyarı tabelası uzayan ağaç dalları yüzünden gözükmeyince sürücüler zor durumda kalıyordu.  Sürücüler uyarı tabelasının daha görünür bir noktaya konulmasını istiyordu. Yetkililer sürücülerin isteklerini yerine getirerek, uyarı tabelasını daha görünür bir noktaya koydu.

Yolun çıkmaz olduğu belli olmuyordu

Yaşanan sorunun düzeltilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden bazı sürücüler, ‘Öncelikle yetkililere bu sorunu çözmelerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bu levhayı daha önce ağaç dalları yüzünden göremiyor, sıkıntı yaşıyorduk. Levhanın yeni yeri çok doğru olmuş’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.