DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vali Aksoy Şehit Onbaşı Adem Başoğlu’nun ailesini ziyaret etti

Vali Aksoy Şehit Onbaşı Adem Başoğlu’nun ailesini ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Tunceli’de vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Şehit Onbaşı Adem Başoğlu’nun ilçemizde ikamet eden  ailesini ziyaret etti.

 
Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a,  Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mesut Yalçın,Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer,  İl Müftüsü Sinan Cihan ve Gölcük İlçe Müftü V. Adnan Yıldız eşlik etti.

Şehitlerimiz her zaman gönüllerimizde olacak

  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Onbaşı Adem Başoğlu’yu ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, şehitlerin her zaman gönüllerinde yer alacağını ve şehitlerimizi asla unutmayacaklarını söyledi.

Şehidimizin ailesi Vali Aksoy’a teşekkür etti

Gölcük İlçe Müftü V.Adnan Yıldız‘ın şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehit Onbaşı Adem Başoğlu’nun ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.