DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vekil Türkkan bu yılda öğrencilere burs verecek

Vekil Türkkan bu yılda öğrencilere burs verecek

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin burs duyurusunu yayınlayarak burs başvurularının 9 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

Açıklama yaptı

Türkkan, yaptığı açıklamada, ‘Burs ihtiyacı olan gençler için Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği bir duyuru yayınlamış. Ben de bu duyurunun daha çok öğrencimize ulaşması için yayınlıyorum. 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemi için Burs Başvurularımız 9 Eylül-4 Ekim 2019 tarihleri arasında internet sayfamızdan form doldurularak yapılacaktır. Burs almaya devam eden öğrencilerimizde form doldurmak zorundadırlar. Ayrıca bursu devam eden öğrencilerimizin transkript ve öğrenci belgelerini internetten formlara yükledikten sonra transkriptlerini  orijinal-ıslak imzalı olarak kapalı zarfta bizzat ya da posta yolu ile derneğimize ulaştırmaları rica olunur. Yeni başvurularda ara sınıflardan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İnternet sayfamız 9 Eylül-4 Ekim 2019 tarihlerinde açık olacaktır.’ denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.