DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yaz aylarında da balığa yoğun ilgi var

Yaz aylarında da balığa yoğun ilgi var

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet veren Rizeli Kardeşler’e yaz aylarında da yoğun ilgi var.

Av yasağı 1 Eylül’de sona eriyor

15 Nisan tarihi ile biten balık sezonunun ardından olta ve küçük tekne ile yakalanan balıkları ile hizmet vermeye devam eden Rizeli Kardeşler yaz aylarında olmamıza rağmen güzel ilgi görmeye devam ediyor. İşletmeciliği Osman Balcı ve Mehmet Ali Kurtuluş’un yaptığı Rizeli Kardeşler’de her gün taze ve bol çeşit balık bulmak mümkün. 1 eylül’de bitecek olan av yasağı ile balık tezgahları daha da canlanacak.

“Balığın yeri bizim müşterilerimizde her zaman ayrıdır”

Rizeli Kardeşler işletmecilerinden Mehmet Ali Kurtuluş yaptığı açıklamada, “Balığın yeri bizim müşterilerimizde her zaman ayrıdır.  Kurban Bayramı’ndan yeni çıkamaza rağmen satışlarımız gayet güzel. Tabi balıkçılar olarak 1 Eylül’de balıkçıların vira bismillah diyerek denize açılmalarını bekliyoruz. Balık sezonunun başlaması ile fiyatların ciddi anlamda düşmesini bekliyoruz.  Bu sezon deniz bize nasıl karşılık verecek bilmiyoruz ama sezonun güzel geçmesini umut ediyoruz” dedi.

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları

Hamsi 35 lira,  İstavrit 35 lira,  Mezgit 35 lira,   Turna Mezgit 60 lira,   Çupra – Levrek 35 lira,   Karadeniz Somon 45 lira,   Barbun 50 lira,   Norveç  Somon 85 lira,   İthal Uskumru tane 8 lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.