DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yelkenler “ZAFER” için yarışacak

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Yelken Kulübü işbirliğiyle düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası Yelken Yarışları bu hafta sonu yapılacak. 31 Ağustos Cumartesi günü başlayacak yarışlar, Pazar günü yapılacak ödül töreniyle son bulacak.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Yelken Kulübü işbirliğiyle düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası Yelken Yarışları, Kavaklı Sahili’nde 31 Ağustos Cumartesi günü başlayacak.

ÖDÜL TÖRENİ PAZAR GÜNÜ

İki gün sürecek yarışlarda Pirat, Optimist, Laser sınıfı tekneler kıyasıya yarışacak. Kocaeli Körfez’inde bulunan yelken kulüplerinin katılacağı yarışlar, büyük heyecana sahne olacak ve 1 Eylül Saat 17.00’da yapılacak ödül töreniyle son bulacak. 

BAŞKAN SEZER’DEN DAVET VAR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramı gibi milletimiz için müstesna bir günde bu yarışların yapılıyor olması benim için ayrıca mutluluk verici bir durumdur. Geçmişte yönetim kurulunda görev aldığım Gölcük Yelken Kulübümüzün işbirliğiyle yapacağımız yarışların hem izleyiciler bakımından, hem de katılımcılar bakımından büyük ilgi göreceğini düşünüyorum. Katılan tüm yarışmacılara başarılar diliyor, tüm hemşehrilerimi de Körfezimizi şenlendirecek bu yarışları izlemeye davet ediyorum” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.