DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Zafer Bayramının 97. Yılını kutluyoruz HÜR DOĞDUK HÜR YAŞARIZ

30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıldönümü bugün yapılacak olan törenlerle kutlanacak. Türk tarihinin en büyük zaferlerinden birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Gölcük’te coşkuyla kutlanacak.

Yoğun katılım sağlanmalı

Gölcük’te 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak. Gölcük Kaymakamlığı bugün gerçekleştirilecek programları kamuoyuna duyururken, tüm vatandaşları programlara davet etti. Bu sabah ilk program saat 09.00’da Anıtpark’ta yer alan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayacak. Ardından saat 09.15’de Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından Kaymakamlık makamında tebrikat kabul töreni düzenlenecek. Gölcük Kaymakamlığı yaptığı açıklamada vatandaşların ev ve iş yerlerine bayrak asmaları çağrısında bulundu. Tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının birlik ve beraberlik içerisinde kutlanacak olması ve programlarda alanların dolu olması ilçemiz adına da önem arz edecek. 

Tören Programı

09.00-09-05 Çelenklerin Sunulması

09.05-09.10 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

09.15-09.45 Kaymakamlık MakamıTebriklerin Kabulü

09.45-10.00 Protokol ve izleyicilerin yerlerini almaları tören birliklerinin takdimi

10.15-10.25 Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının Tören birliklerinin ve halkın bayramını kutlamaları

10.25-10.30 İstiklal Marşı ve Bayrağın göndere çekilmesi

10.40-11.10 Tören Geçişi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.