DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Altın fiyatları düğün sezonunu da olumsuz etkiledi

İlçemizin sevilen kuyumcularından Ay Kuyumculuk Sahibi Ahmet Ay genel olarak yükselişte olan altın fiyatlarının son zamanlarda birkaç TL oranında düşüş gösterdiğini söyledi.

Düğün sezonunda satışlar düşük kaldı

Düğün sezonunda altın satışlarının düştüğünü söyleyen Ay Kuyumculuk Sahibi Ahmet Ay, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Altın fiyatlarında meydana gelen yükselişten sonra satışlar düştü. Altın fiyatları ne yazık ki düğün sezonunu da olumsuz etkiledi. İnsanlar çeyrek altın, gram altın almaya bile yanaşmıyor. Biraz öncede belirttiğim gibi düğün sezonunda fiyatlar yüksek olduğu için satışlarda düşüktü. Altın fiyatlarında çok az bir düşüş var. Bunun böyle gitmesi muhtemel” dedi.

Altın Fiyatları

Gram Altın: 272 TL
Yeni Çeyrek Altın: 462 TL
Eski Çeyrek Altın: 457 TL
Yeni Yarım Altın: 924 TL
Eski Yarım Altın: 914 TL
Cumhuriyet Altını: 1880 TL
Reşat Altını: 1885 TL
Hamit Altını: 1885 lira TL
Gram Altın: 272 TL
24 ayar: 286 lira TL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.