DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

20.09.2019
999
A+
A-

Yetkililer onarıyor sürücüler zarar veriyor

Gölcük Merkez Mahallesi 38. Sokaktaki orta refüjde bulunan ve sürücüler için oldukça önemli olan uyarı levhası düştü. Daha önce de birçok kez tamir edilen levhanın yeniden düşmesi sürücülerin tepkisini topladı.

“Bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz”

Sürücülere yol bulmaları konusunda kolaylık sağlayan levhanın sürekli düşmesi hem sürücüler hem de yayalar için tehlike arz ediyor. Vatandaşlar bu durum karşısında tepkilerini şu sözlerle dile getirdi: ‘Ara sokaklarda kazaların meydana gelmemesi için oraya konulmuş bir tabelanın sürekli olarak düşmesi sürücüler kadar yayaları da tehlikeye atıyor. Buraya konulan tabela düzeltilse de yine sorumsuz sürücüler yüzünden zarar görüyor. Yetkililer bu konuya kalıcı çözüm bulmalı. Çünkü bu şekilde duran tabela çevreye de kötü görüntü yansıtıyor. Umarız isteğimiz en kısa sürede yerine getirilir. Bizler Belediye Başkanımızın bu konulara hassasiyetle yaklaştığını biliyoruz’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.