DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş eski İlçe Başkanları ile buluştu

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş eski İlçe Başkanları ile buluştu

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçmiş dönem ilçe başkanlarıyla İzmit Seka Park’ta buluştu.

AK Parti Kocaeli İl Başkanvekili Dr.Şahin Talus’un da yer aldığı toplantıya ilçe başkanlarının geniş katılımı dikkat çekti. Toplantıya ilçemizden  Sedat Yücel ve İdris Alp katıldı.

Eski ilçe başkanları toplantıya katılım sağladı

Toplantıya Necdet Eksen, Hasan Kandaz, Zafer Kılıç, Selahattin Kabadayı, Dr.Hakan Öbek, Hüseyin Yusuf, Ali Korkmaz, Hasan Ayaz, Adnan Balcı, Engin Koyun, Mevlüt Demir, Hasan Soba, Ali Osman Gür, Ahmet Ark, Yılmaz Bayram, Av.Cemalettin Kaflı, Sedat Yücel, Erdinç Şentürk, Nazmi Özmen, Muhsin Tekol, Metin Gökçe, Ahmet Türkel, Zekai İren, İlhan Yıldırım, Mehmet Ustaoğlu, Cengiz Kan ve İdris Alp katıldı. 

Sizler bize her zman güç vermeye devam edeceksiniz’

Başkan Ellibeş, ilçe başkanlarına teşekkür ederek, şunları söyledi. “AK Parti kültüründe her zaman istişare vardır. Bugün 18. yaşında olan partimizin ülke genelinde milyonlarca üyesi bulunuyor. Bu ailenin, bu kadar büyük, güçlü ve dinamik olmasında geçmişten bu yana görev yapmış, sandıklarda nöbet tutan üyelerimizden, milletvekillerine kadar herkesin payı vardır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılık vardır. Ben geçmiş dönem ilçe başkanlarımız başta olmak üzere bu dayanışmanın mimarı olan ve danışma meclisimizde o coşkuyu bizlere yaşatan bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Dün, en zor dönemde sadece ellerini değil, gövdelerini de taşın altına koyan ilçe başkanlarımız, bugün bize yine güç vermeye devam ediyorlar” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.