DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 365 GÜN ÇALIŞAN PARTİYİZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,  dün Gölcük İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, önemli açıklamalarda bulundu. Vekil Şeker, ‘365 gün 6 saat çalışan partiyiz’ dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Vekil Şeker’i İlçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, Yönetimi ve partililer karşıladı.

Seymen, ‘Vekilimiz her seferinde Gölcük’ümüze ayrı bir önem veriyor’

Ziyarette ilk olarak konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Vekilimizin nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Vekilimiz her seferinde Gölcük’ümüze ayrı bir önem veriyor. Elini üzerimizden hiç eksik etmedi. 1 Ekim’e kadar vekillerimizin Gölcük’e ziyaretleri devam edecek. Gölcük’ümüzün sorunlarıyla, problemleriyle alakalı her şeyi kendilerine gönderiyoruz, onlar da çözüm için gayret mücadele gösteriyorlar’ dedi.  

“İlçe teşkilatları partimizin bel kemiğidir”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına ara vermiş olmasıyla ilimizde bulunduğu ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi meclis çalışmalarına ara verdi. Kamuoyunda Meclis tatilde denince milletvekilleri çalışmıyor gibi bir algı var. Şunu kimse unutmasın ki sadece meclisteki binalar tatilde, bizler çalışıyoruz. İlimizde seçim bölgelerindeyiz. İlçe başkanımızın yaptığı proje kapsamında biraz daha içe dönük çalışmalar var. Özellikle hasta ziyaretleri, yaşlı ziyaretleri, AK Partiye hizmet etmiş bugün dışarıda olan, partide aktif görevde olmayan arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugünde bu anlamda İlçe Teşkilatımızın hazırlamış olduğu çalışmalara devam ediyoruz. İlçe teşkilatları partimizin bel kemiğidir. İlçe teşkilatları ne kadar güçlü olursa Genel Merkez’de o kadar güçlü olur. Dolayısıyla bizler Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve ana kademe ile bu görüşmeleri yürütüyoruz. AK Parti diğer siyasi partiler gibi sadece seçim zamanı çalışmaya başlamıyor, 365 gün 6 saat sürekli çalışan bir partiyiz’ diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.