DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Artistik Buz Pateni Antrenörü Aslı Akdemir ve öğrencilerinden üstün başarı GÜMÜŞ VE BRONZ MADALYA KAZANDILAR

Bursa’da   düzenlenen Artistik Buz Pateni yarışmasında Gölcük Belediyesi Buz Pistinde yetişen Artistik Buz Pateni Antrenörü Aslı Akdemir, bu sene bir ilke imza atarak hem kendisi hem de yetiştirdiği sporcular ile katıldığı yarışmada üstün başarı elde ederek gümüş ve Bronz madalya kazandılar.

Bengüsu Karagöz ve Numan Tepecik ilk defa yarıştılar

Bu sene tüm Türkiye genelinden sporcuların katılım sağladığı ve Bursa Kestel’de gerçekleşen Artistik Buz Pateni yarışmasına öğrencileri Bengüsu Karagöz ve Numan Tepecik ile birlikte katılan  Buz Pateni Antrenörü Aslı Akdemir üstün başarı elde ettiler  ve Gölcük’e Bronz ve gümüş madalya ile döndüler.

Gölcük’ten yeni bir yıldız doğuyor

Çok zor şartlarda kara antrenmanlarında buz olduğunu hayal ederek yarışlara hazırlandıklarını ifade eden Buz Pateni Antrenörü Aslı Akdemir, “ Buz pistimiz bakımda olduğu için pes etmeyerek antrenmanlarımızı öğrencimizin evinin bahçesinde buz pistini hayal ederek çalıştık. İnancımız sayesinde bu başarıları elde ettik. Birbirimize güvenerek bu mücadeleyi her daim sürdüreceğiz ve ilçemize yeni madalyalar getirmeye devam edeceğiz. Bursa Kestel’de gerçekleşen ve tüm Türkiye’den katılım sağlanan Artistik Buz Pisti Yarışmalarında bu sene hem kendim hem de öğrencilerim ile birlikte yarışmaya katılım sağladık. Yarışmalarda öğrencilerimden Numan Tepecik üstün başarı elde ederek Gümüş madalya elde ederken bende bronz madalya kazandım. Gölcük’ten yeni bir yıldız doğuyor olması beni çok mutlu ediyor” dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.