DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ayten, ‘Öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum’

Ayten, ‘Öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum’

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle açıklamalarda bulundu. Başkan Ayten, tüm Öğretmen ve Öğrencilere başarılar diledi.

Gölcüklü kardeşlerimizi ve Gölcük’e dışarıdan gelen üniversiteli kardeşlerimizi Gölcük Ülkü ocaklarına davet ediyorum

Başkan Ayten, yaptığı açıklamada, ‘2019 – 2020 Yeni Eğitim ve Öğretim yılımız hayırlı uğurlu  olsun. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, Eğitimdir ki bir milleti; ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder. Aydınlık yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın dimağlarını sevgi ve saygı ile süsleyecek, gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek öğretmenlerimizin de yeni Eğitim ve Öğretim Yılını Kutluyorum. Eğitim ve öğretim yılına başlarken öğrencilerimize okumaya her gün düzenli olarak özel zaman ayırmalarını tavsiye ediyorum. Gölcüklü kardeşlerimizi ve Gölcük’e dışarıdan gelen üniversiteli kardeşlerimizi Gölcük Ülkü ocaklarına davet ediyorum. Ülkü ocaklarına gelen genç madde bağımlısı olmaz, hırsız olmaz, arsız olmaz, vatan haini olmaz, devlete düşman olmaz, Alparslan, Fatih, Atatürk, Başbuğ olur,  adam olur’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.