DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Bat’tan E-KPSS Kursu müjdesi

İlçemizde görevini başarıyla sürdüren ve engelliler tarafından çok sevilen Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, E-KPSS hakkında önemli bir müjde verdi.

 “E-KPSS kursu, üç ilçe için Gölcük’te verilecek”

 Başkan Bat,  “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığımız bir çalışma var. E-KPSS’ye yönelik kursumuzu Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde verilmesi için çalışmalarda bulunuyoruz. İnşallah E-KPSS kursumuz merkezimizde verilecek.Karamürsel, Gölcük ve Başiskele’den arkadaşlarımız buraya gelerek kursu alabilecekler. Gölcük’te böyle bir kursun açılması aslında şuna işaret ediyor; Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi, sadece Gölcük’ün değil, Kocaeli’nin güney yakasının da engelliler merkezi oldu. Kurslarımızda da çalışmalarımız nasip olursa yapılacak. Yeni ve farklı kurslarımız olacak. Kurs başvurularımızı almaya başladık. Bu sene cam sanatı, ebru, seramik, takı tasarım, filografi kursları için çalışmalarımız başladı. Bunların içinden yapabilecek olduklarımızı nasip olursa yeni dönemde engellilerimize kazandıracağız” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.