DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bozuk kaldırımlar sorun çıkarıyor

Gölcük’te bazı sokaklarda bulunan bozuk kaldırımlar vatandaşın gözünden kaçmıyor. Halk bu sorunun bir an önce giderilmesini talep ediyor.

Gölcük’teki bir kaldırımda kanalizasyon kapağının etrafındaki bozukluk vatandaşı tedirgin ediyor. Bir süredir bu durumda olan kaldırımın yenilenmesini isteyen vatandaş, bozuk alanda oluşan görüntü kirliliğinin de bir an önce giderilmesini talep etti.

 “Riskin ortadan kalmasını talep ediyoruz”

Vatandaşlar “Gün içinde sıklıkla bu kaldırımlardan geçiyoruz, kaldırımın bozuk olması yürürken sıkıntı yaşamamıza neden oluyor. Okul döneminde çocukların da oldukça yoğun bir şekilde kullandığı kaldırımlar büyük risk oluşturuyor. Bozuk olan kaldırımların onarılmasını ve oluşan riskin ortadan kalmasını istiyoruz” şeklinde isteklerini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.